http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/341799contrst_01.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/217419contrst_02.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/549817contrst_03.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/659696contrst_04.jpg
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Suggesties 21/5/2014

Onze suggesties van deze week:

Voorgerechten:

-Trio van wildpaté met garnituur.

-Gebakken tongscharfilet met rucola en balsamico.

-Mosselen natuur (400gr)

 

Hoofdgerechten:

-Mosselen (1,3 kg) Natuur.

-Mosselen (1,3 kg) Curry.

-Mosselen (1,3 kg) Provençale.

-Mosselen (1,3 kg) Witte wijn.

-Mosselen (1,3 kg) Look.

-Mosselen (1,3 kg) Look en witte wijn.

-Mosselen (1,3 kg) Diablo (pikant).

-Gebakken tongscharfilet met rucola en balsamico.

-Zalmmoot met dijonaisesaus.

-Everzwijnfilet met herfstgarnituur.

-Ragout van hert en amandelkroketjes.

 

Vegetarisch:

 -Gegratineerde aardappel met wokgroentjes.

  

Desserts:

- Créme brulée.

- Chocomousse.

-Trio van gebak.

 

Klik hier voor de spijskaart

Last Updated on Monday, 29 September 2014 12:21