http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/341799contrst_01.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/217419contrst_02.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/549817contrst_03.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/659696contrst_04.jpg
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Suggesties 19/02/2015

Onze suggesties van deze week:

Voorgerechten:

-Bordje met parmaham en zongedroogde tomaten.

-Parmaham kroketjes (2 st) met garnituur.

 

 

Hoofdgerechten:

-Ierse entrecôte (+- 350g) met saus naar keuze.

-Pasta van de Chef.

-Scampi van de Chef.

-Gebakken kabeljauwmoot met parmaham en witte wijnsaus.

-Pasta met zeevruchten en kreeftenstaart.

-Ceasar Salade met scampi.

-Filet pur "Simple Face".

 

Vegetarisch:

ÂÂÂÂÂÂÂÂ

 

-Gegratineerde aardappel in de schil met wokgroentjes.

  

Desserts:

-Créme brulée.

-Chocomousse.

-.Milkshake aardbei.

-Ijs met warme krieken.

 

 

Klik hier voor de spijskaart

Last Updated on Friday, 20 February 2015 13:51