http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/341799contrst_01.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/217419contrst_02.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/549817contrst_03.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/659696contrst_04.jpg
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Suggesties 22/11/2014

Onze suggesties van deze week:

Voorgerechten:

-Ravioli met boschampignons, truffel en gerookte eend.

-Carpaccio van "edelhert".

 

Hoofdgerechten:

-Ravioli met boschampignons, truffel en gerookte eend.

-Suprème van parelhoen, fine champagne met druiven.

-Ierse entrecôte (+-350g) met choronsaus.

-Lamskroon met witloof en graanmosterdsaus.

-Hazenrugfilet met appel en veenbessen.

-Zeetong "Munière".

 

Vegetarisch:

 -Ravioli met boschampignons en truffel in een roomsausje.

-Aardappel in de schil met gegratineerde wokgroenten.

  

Desserts:

-Créme brulée.

-Chocomousse.

-Appelstrudel met vanille ijs.

-Sabayon van hazelnoot met rode vruchten.

 

Klik hier voor de spijskaart

Last Updated on Friday, 05 December 2014 11:58