http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/341799contrst_01.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/217419contrst_02.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/549817contrst_03.jpg
http://cafe-contrast.be/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/659696contrst_04.jpg
thumbnailthumbnailthumbnailthumbnail
Suggesties 22/11/2014

Onze suggesties van deze week:

Voorgerechten:

-Trio van wildpaté met garnituur.

-Ravioli met champignons en truffel.

 

Hoofdgerechten:

-Goudbrassem met appel, witloofslaatje en mouselinesaus.

-Kabeljauwhaasje met roomspinazie en mouselinesaus.

-Suprème van parelhoen en witloof.

-Hertenfilet met appel en veenbessen.

-Stoofpotje van everzwijn en vergeten groenten.

-Pasta met boschampignons en gerookte eend.

 

Vegetarisch:

 -Ravioli met champignons en truffel.

  

Desserts:

-Créme brulée.

-Chocomousse.

-Appelstrudel met vanille ijs.

-Appelcake met vanille ijs.

-Sabayon van hazelnoot en vanille ijs.

 

Klik hier voor de spijskaart

Last Updated on Friday, 21 November 2014 12:28